Nagrada
za zmago
2024

Tedenske počitnice za celo ekipo v Hotelu Olea na Pagu

Nagrada
za 2. mesto
2024

Tedenske kolesarske počitnice v Nacionalnem parku Blidinje (BiH) za celo ekipo

Nagrada
za 3. mesto
2024

Tedenske počitnice za celo ekipo v Camping Kozarica

Nagrada
za 3. najpočasnejšo ekipo

2x nočitev z zajtrkom za celo ekipo v family apartmaju Terme Sveti Martin

Nagrada za najboljšo fotografijo s prireditve

Nočitev za celo ekipo v Glampingu Rinčica z robinzonskim čolnarjenjem

Nagrada
za žrebanje med vsemi udeleženci

Vikend paket za 2 osebi v hotelu Alp v
Bovcu

Nagrada za
najpočasnejšo ekipo

Presenečenje

Nagrade za žrebanje med vsemi udeleženci

Kolesarske čelade

Nagrade za žrebanje med vsemi udeleženci

Najem mobilne hišice za 4 osebe v Oliva Camping Resortu v Rabcu – 2 noči

Nagrade za žrebanje med vsemi udeleženci

Stroji Husqvarna (aku kosilnica, aku trimer, aku škarje, bencinski trimer)

Mini počitnice za ekipo v Hotelu Olea**** Pag

Hotel Olea je novozgrajen hotel v Novalji. Nahaja se 500 m od osrednje plaže Lokunje. Ima 108 vrhunsko opremljenih sob, od tega 54 dvoposteljnih sob s pogledom na gore in 54 dvoposteljnih sob s pogledom na morje in 6 dvojnih vil z bazenom. Nastanitev nudi tudi bar, skupen salon in večerni zabavni program. Posebnost hotelske ponudbe je wellness z zunanjim in notranjim bazenom, savno in telovadnico. Poleg tega lahko v Novalji in okolici gostje uživajo v različnih dejavnostih, kot je na primer kolesarjenje in pohodništvo. www.hotelolea.com

Nagrada vključuje:
7 nočitev v Hotelu Olea v Novalji za zmagovalno ekipo

Nagrado je mogoče koristiti med 1.6. do 30.6.2024 ali 1.9.2024 do 31.5.2025 ob obvezni predhodni rezervaciji in v skladu s prostimi kapacitetami v hotelu.

Nagrada ni prenosljiva na tretjo osebo in ni zamenljiva za gotovino.
Nagrajenec mora upoštevati vsa določila o prevzemu nagrade v skladu s pravilnikom prireditve

Tedenske kolesarske počitnice v Naravnem parku Blidinje (BiH) za celo ekipo

Naravni park Blidinje je eno najlepših naravnih območij v Bosni in Hercegovini in se nahaja le uro in pol od jadranske obale. Obsega 358 kvadratnih km površine in se razprostira ob vznožju Vranskega pogorja in Čvrsnice. Zaradi edinstvenih geomorfoloških značilnosti, velike pestrosti lokalne flore in favne ter čudovite neokrnjene narave je idealen kraj za vse tiste, ki želijo pobegniti od stresnega vsakdana. Ne glede na to, ali iščete kraj za sprostitev na svežem gorskem zraku, priložnost za spoznavanje prepleta lokalne zgodovine in kulturne dediščine ali iščete avanturo – Naravni park Blidinje je idealen kraj za vas. 
www.visit-blidinje.com

Nagrada vključuje:
6 nočitev v Visitor centru Parka Blidinje za celo ekipo

Nagrado je mogoče koristiti med 1.6. – 15.9.2024  ob obvezni predhodni rezervaciji in v skladu s prostimi kapacitetami v nastanitvi.

Nagrada ni prenosljiva na tretjo osebo in ni zamenljiva za gotovino.
Nagrajenec mora upoštevati vsa določila o prevzemu nagrade v skladu s pravilnikom prireditve.

Tedenske počitnice v izjemnem Campingu Kozarica – 7 noči najem mobilne hišice

Camping Kozarica leži v gozdu, neposredno ob morski obali. Do centra Pakoštanov je manj kot 10 minut prijetnega sprehoda ob obali. Od leta 2013 dalje ja Kozarica s kategorizacijo 4 zvezdic uvrščena v prvo ligo najboljših hrvaških kampov. Idealen za vaš počitek v senci borovcev!
V kampu najdete super market, cafe bar ob obali, restavracijo z lokalnimi specialitetatmi, internet cafe, camping wellness, eno večje in več majših otroških igrišč, Dalmatinski hortikulturni vrt, športna igrišča (ping-pong, košarka, balinanje, odbojka na mivki, vaterpolo). V neposredni bližini lahko najamete surfe, katamarane, igrate tenis ali se vpišete v potapljaški tečaj.
www.adria-more.hr/sl/camping-kozarica

Nagrado je mogoče koristiti med 1.6. – 30.6.2024 ali od 1.9.-15.10.2024, ob predhodni rezervaciji in v skladu s prostimi kapacitetami v kampu.

Nagrada ni prenosljiva na tretjo osebo in ni zamenljiva za gotovino.
Nagrajenec mora upoštevati vsa določila o prevzemu nagrade v skladu s pravilnikom prireditve.

Nočitev za celo ekipo v Glampingu Rinčica s čolnarjenjem/raftingom po Kolpi

Vasica je svoje ime dobila po hruški Rinčici, ki jo lahko najdemo v sami vasici. Eko vasica Rinčica je primerna za vse generacije in je živalim prijazno okolje. V njej najdemo 17 glamping hišk, ki so postavljene med krošnjami starih sort jabolk, po katerih so svoje ime dobile tudi same glamping hiške. Na dnu kompleksa najdemo skupno ognjišče namenjeno večernim druženjem. Zjutraj pa se gosti eko vasice Rinčice med 8. in 11. uro okrepčajo s bogatim domačim samopostrežnim zajtrkom v naši idilični zajtrkovalnici. Kolpa, topla in mirna reka, ko se le ta v poletnih mesecih segreje tudi do 26 stopinj Celzija, ponuja veliko različnih aktivnosti. Ena izmed teh je tudi čolnarjenje oziroma rafting po reki Kolpi, ki je primeren za vse, tudi za popolne začetnike, družine in njihove 4-nožne prijatelje.  www.glamping-kolpa.si

Nagrada vključuje:
nočitev z bogatim zajtrkom v Glampingu Rinčica za celo ekipo + čolnarjenje/rafting za celo ekipo 

Nagrado je mogoče koristiti med 1.6. do 15.9.2024  ob obvezni predhodni rezervaciji in v skladu s prostimi kapacitetami v glampingu.

Nagrada ni prenosljiva na tretjo osebo in ni zamenljiva za gotovino.
Nagrajenec mora upoštevati vsa določila o prevzemu nagrade v skladu s pravilnikom prireditve.

2x nočitev z zajtrkom za celo ekipo v family apartmaju Terme Sveti Martin

Dobrodošli v resortu Terme Sveti Martin, prvem healthness resortu v Evropi, ki se nahaja na severu Hrvaške. Resort je lociran v oazi miru, v Medžimurju, kjer tradicija, kultura in zgodovina živijo v sožitju z naravo že več kot sto let. Gre za edino evropsko regijo, ki je že tretjič dobitnik nagrade Evropska destinacija odličnosti. Resort obkroža kar 27 ha nedotaknjene navdušujoče narave, slikovitih gričev vinogradov, pa tudi navihanih jelenov. Resort je torej danes poznan po idiličnem in zdravem naravnem okolju.

Terme Sveti Martin so prvi specializirani Bike resort na Hrvaškem, ki nudi celostno infrastrukturo za kolesarje, pa tudi za preostale profesionalne in rekreativne športnike. Na voljo vam je več kot 700 kilometrov kolesarskih poti, golf in disk golf igrišče ter igrišča za nogomet, odbojko, namizni tenis in še mnogo več.
www.termesvetimartin.com

Nagrada vključuje:
2 nočitev z zajtrkom v Family apartmaju Terme Sveti Martin za celo ekipo

Nagrado je mogoče koristiti med 1.6.2024 do 15.12.2024 ob obvezni predhodni rezervaciji in v skladu s prostimi kapacitetami v hotelu.

Nagrada ni prenosljiva na tretjo osebo in ni zamenljiva za gotovino.
Nagrajenec mora upoštevati vsa določila o prevzemu nagrade v skladu s pravilnikom prireditve

…presenečenje…

Nagrada ni prenosljiva na tretjo osebo in ni zamenljiva za gotovino.
Nagrajenec mora upoštevati vsa določila o prevzemu nagrade v skladu s pravilnikom prireditve.

Vrhunski stroji Husqvarna

1.) aku vrtna kosilnica komplet (komplet), 2.)    aku trimer aspire (komplet) 3.)    aku skarje aspire (komplet), 4.)   bencinski trimerNagrada ni prenosljiva na tretje osebe in ni zamenljiva za gotovino. Nagrajenec mora upoštevati vsa določila o prevzemu nagrade v skladu s pravilnikom prireditve.

Vikend paket za 2 osebi v Hotelu Alp v BovcuNagrada vključuje: 2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi v prenovljenem hotelu Alp v Bovcu.Hotel Alp je prijetno opremljen hotel, ki leži v samem centru Bovca. V hotelu se nahaja klimatizirana restavracija, zunanja letna terasa, kongresna dvorana, ki premore 160 sedežev in welness center s tremi savnami (turško, finsko, infra rdečo). V vseh javnih prostorih hotela je brezplačna WI-FI povezava.www.hotel-alp-bovec.comNagrado je mogoče koristiti med 1.6. – 15.12.2024, ob predhodni rezervaciji in v skladu s prostimi kapacitetami v hotelu.Nagrada ni prenosljiva na tretjo osebo in ni zamenljiva za gotovino. Nagrajenec mora upoštevati vsa določila o prevzemu nagrade v skladu s pravilnikom prireditve.

4x Kolesarska čelada in 2x očalaMorgan je vsestranska čelada, primerna za različne načine uporabe, od cestnih do MTB. Tehnologija in-mold omogoča zmanjšanje teže čelade, ne da bi to vplivalo na njeno trdnost. Poleg tega je ta čelada zaradi svojih elementov, kot so sistem nastavljanja, ki je opremljen tudi s 3-stopenjskim navpičnim gibanjem, odstranljiva in pralna notranjost, odstranljiv vizir in zadnji odsevnik za povečanje vidljivosti, primerna za vse potrebe.www.matias2.si

Najem mobilne hišice za 4 osebe v Oliva Camping Resortu v Rabcu – 2 nočiDobrodošli v Oliva Camping 3*, prehodu v obalni raj v Rabcu! Kamp, ki se nahaja v osupljivi regiji Istre, ponuja čudovito mešanico naravnih lepot in sodobnega udobja. Nahaja se le nekaj korakov stran od očarljive plaže Maslinica in ponuja namestitev z brezplačnim zasebnim parkiriščem ter dostop do sproščujočega wellnessa. Izbirate med prostornimi parcelami ali udobnimi kamping hišami, opremljenimi z vsem, kar potrebujete za čudovite sanjske počitnice!maslinica-rabac.com/campingNagrado je mogoče koristiti med 1.6.do 23.6.2024 ali 7.9. do 19.10.2024, ob predhodni rezervaciji in v skladu s prostimi kapacitetami v campu.Nagrada ni prenosljiva na tretjo osebo in ni zamenljiva za gotovino. Nagrajenec mora upoštevati vsa določila o prevzemu nagrade v skladu s pravilnikom prireditve.

PINOSAT
– najem Thinkrider trenažerja H7 za obdobje dveh mesecev, november in december 2024
– najem Thinkrider trenažerja X7 pro za obdobje dveh mesecev, november in december 2024
https://pinosat.ruf.siNagrada ni prenosljiva na tretjo osebo in ni zamenljiva za gotovino. Nagrajenec mora upoštevati vsa določila o prevzemu nagrade v skladu s pravilnikom prireditve.

XXL Narezki na kobanskih vinotoči