Za vse kolesarske prijatelje iz vse Slovenije, ki si bodo privoščili kolesarski vikend na Štajerskem, smo pripravili nekaj posebnih popustov pri ponudnikih nočitev. Da bo upoštevana nižja cena, ob rezervaciji vpišite ali povejte geslo: Time Ride

Pohorska kavarna s prenočišči, Maribor

Tik ob vznožju Pohorja stoji med Mariborčani izjemno priljubljena kavarna, ki slovi po izjemnem italijanskem sladoledu in odličnih tortah. Na razpolago pa imajo tudi prenočišča. Od kavarne do Kamnice je le dobrih 15 minut ravninske vožnje s kolesom.

Cena nočitve:

– dvoposteljna 63 eur troposteljna 78 eur
– štiriposteljna 100 eur * (z obilnim zajtrkom in tur.takso)

in za udeležence Team time ride -15% popusta

E-mail: info@pohorska-kavarna.com
Tel: +386 (0)2 614 15 00
www.pohorska kavarna

Hostel Pekarna, Maribor

Hostel Pekarna se nahaja na desnem bregu Drave, ob robu Magdalenskega parka ter v neposredni bližini mestnega jedra. Gostom skupnih sob je na voljo v uporabo skupna kuhinja, kjer si lahko pripravijo svoje obroke.

Neposredno zraven kuhinje se nahaja velika jedilnica z internetnim kotičkom opremljena s TV ter računalniki, z brezplačnim dostopom do interneta. Za druženje in spoznavanje je na voljo udoben klubski prostor opremljen s TV – jem in namenjen organiziranju posameznih tematskih druženj za prijetne večerne ure.

Mansarda garsonjere in apartmaji so urejeni kot rezidenčni center. Gostje lahko izbirajo med sodobno opremljenimi apartmaji, ki razpolaga s svojo kuhinjo ter kopalnico ali med garsonjerami, ki je poleg kuhinje in kopalnice obogatena s svojo teraso.

LOKACIJA
Hostel Pekarna se nahaja na desnem bregu Drave, ob robu Magdalenskega parka, ter v neposredni bližini mestnega jedra na naslovu Ob železnici 16.

Prihod z vlakom ali avtobusom: Hotel Pekarna se nahaja 2 km od osrednje železniške in avtobusne postaje

www.mkc-hostelpekarna.si

Cena nočitve:

VEČPOSTELJNA SOBA…………………………………….. 17 EUR
DODATNO LEŽIŠČE Z VEČPOSTELJNO SOBO……….. 16 EUR
APARTMA ZA DVE OSEBI……………………………….. 21 EUR
APARTMA ZA ŠTIRI OSEBE…………………………….. 21 EUR
GARSONJERA ZA DVE OSEBI………………………….. 25 EUR
GARSONJERA ZA ENO OSEBO…………………………. 25 EUR
GARSONJERA ZA ENO OSEBO S TERASO…………… 27 EUR

E-mail: hostelpekarna@mkc.si
Tel: +386(0)59 180 880

Hotel Tabor Maribor Ambient

vam ponuja posebno doživetje bivanja. Popeljal vas bo namreč v vzdušje letnih časov mesta Maribor in okolice. Vsako od štirih nadstropij v hotelu vas bo pozdravilo v barvah svojega letnega časa in vam ponudilo prijetno sproščeno namestitev v hotelskih tematskih sobah, od katerih vam bo vsaka po svoje pričarala izjemen trenutek tistega letnega časa.

Cenik nastaniteve z zajtrkom za udeležence Team time ride:

Dvoposteljna soba: 59 €
Triposteljna soba: 76 €
Štiriposteljna soba: 93 €

Rezervacije na:
info@hoteltabor-maribor.si ali 02 42 16 410

www.hoteltabor-maribor.si